• fa'amau—pito

Ose Eleva Tuai ma le 38 Tausaga o Talafaasolopito

I le amataga o le 1980s, na maeʻa ai le Fale o Guangzhou Guangbai i luga o le Auala i Haizhu i Saute i le Itumalo manuia o Yuexiu, faʻatasi ai ma fale nofo ma galuega ofisa.O se tasi lea o nai fale lifi i lena taimi.

O se lifi "Guangri" o loʻo taʻavale iinei mo le 38 tausaga.Mo le tele o tausaga, o loʻo tauaveina le fiafia ma le fiafia o tagata nofoia, ua avea foi ma se tasi o "tagata" sinia iinei.

Ua amata se aso fou.Na matala malie le faitoto'a u'amea tele i luma o le lifi, ma fai mai, "Talofa e!", lea na tatalaina ai le aso mo tagata masani, ma o le lifi tuai na amata foi ona faataunuuina ma le filemu lana misiona tulaga ese.

auwns (1)
auwns (2)
auwns (3)

O lenei lifi tuai ua faʻaaogaina le mamanu sili ona lauiloa ma sili ona lelei i lena taimi:

Moli o le fola: O le moli fola tuai o loʻo faʻapipiʻi saʻo i luga aʻe o le faʻailoga o le faitotoa e faʻaalia ai le fola o le lifi i se auala faigofie ma tuusao.

Fa'atonuga vaega ma le pusa-vala'au pusa: E faia i alumini alumini maualuga lea e matagofie ma fa'afefete i le 1980s.E umi ma tumau pea le susulu ma mama pe a uma le tele o tausaga o faʻaoga.

Fa'aauupegaina i fa'atekonolosi fa'atekonolosi i fafo na fa'alauiloaina i le 1983, o lo'o fa'agaoioia le lifi ma fa'atuatuaina mo le 38 tausaga, fa'afetai i le fa'aoga muamua ma le tausiga.

auns (4)
auns (5)
auns (6)

Filifilia o le fola: o le elevators muamua na faʻaogaina le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻatonuga mama, faʻatonuga faʻamaopoopo faʻafefe, mulimuli i le faʻaogaina o le lifi, ma faʻataʻitaʻiina le nofoaga tonu o le lifi.

Old elevator host: o le anufe pito i luga ma anufe AC lua saoasaoa talimalo o loʻo faʻaaogaina, o se faiga masani ma vave "Big Mac", mautu ma tumau.

E tusa lava pe toeitiiti atoa le 40 tausaga o le faʻaaogaina, o loʻo tamoʻe pea le lifi i le va o fale, O le saoasaoa o le taimi na tuua ai se faʻailoga o le taimi iinei, ma o loʻo tauaveina pea e le lifi tuai manatuaga o augatupulaga.

Faatasi ai ma suiga o taimi, ua vave ona suia Guangzhou.Guangri Elevator e faalagolago i le matagofie ma lagona o le aai, ma pipii filemu i ai.

auns (7)
auns (8)
auns (9)

Taimi meli: Nov-07-2022